Újra együtt a színész páros?

Kate Hudson újra Owen Wilson-ra hajt?! - Képek

Különös - Ahhoz képest, hogy állítólag Kate Hudsonnal való szakítása is szerepet játszott nemrég Owen Wilson öngyilkossági kísérletében, úgy tűnik, a színésznő ismét belopta magát a sztár szívébe...

Kedves képek Kate-ről és Owen-ről képgaléria

2008.02.28 12:33ma.hu

Szemtanúk szerint ismét találkozgat egymással Owen Wilson és Kate Hudson. A csalfa szöszke színésznő az Oscar-gála után állítólag egyenesen Owen malibui házához hajtott. De ez már nem az első eset volt, hogy együtt látták őket.

Nem tudni, Kate Hudson vajon rászánta-e magát, hogy ezúttal komolyabban veszi kapcsolatát a helyes színésszel? Az érzékeny lelkű Owen ugyanis már korábban is igen beleélte magát a szerelmükbe, amikor csaknem egy évig egy párt alkottak.

Heves érzelmek azonban, úgy tűnik, csak Wilson részéről voltak, hiszen amikor nyár elején szakításra került sor közöttük, ő volt az, aki teljesen padlóra került. Állítólag a Kate-től való elválás szerepet játszott három hónappal ezutáni öngyilkossági kísérletében is...

Kate és Owen - újra együtt?

A végsőkig elkeseredett Owen-re a bátyja talált rá otthonában. A színész nemcsak számos gyógyszert beszedett, de hogy biztosra menjen, még az ereit is felvágta. Vérében úszott, amikor a testvére rátalált, és magánkívül hívta a mentőket. Wilson-t szerencsére megmentették. Kate Hudson pedig nem sokkal a történtek után meg is látogatta...

A hírek szerint érdeklődése a sztár iránt később sem csökkent, jó ideje rendszeres kapcsolatot tartanak fenn. Hogy valóban komolynak ígérkezik-e az újbóli együttlét, azt csak remélni lehet. Az mindenesetre aggodalomra ad okot, hogy a minap elterjedt a híre: Kate Hudson pár napja még Justin Timberlake-kel gyűrte az ágyat egy házibulin!

A sármos énekes és a színésznő állítólag már máskor is flörtbe bonyolódott egymással, most azonban kaptak az alkalmon, hogy a hely és az idő adott volt egy kis kalandhoz....A kényelmes villában tartott bulin voltak szabad szobák, ráadásul Justin-t nem kísérte el a barátnője, Jessica Biel.

A csábos szőke sztár persze rettenetesen felhúzta az énekes kedvesét, akinek már a félrelépés másnapján fülébe jutott párja kellemesen töltött éjszakájának híre...Hogy Timberlake azóta rendbe tette-e a szénáját otthon, nem tudni, de az biztos, hogy Owen Wilsonnak se ártana tájékozódni, mielőtt újra szerelembe esik a csinos Kate-tel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.