Nem titkolják kapcsolatukat!

Videó! Kate Hudson tényleg Lance Amstronggal jár!

Kate Hudson nem akar beszélni nyilvánosan Lance Armstronghoz fűződő kapcsolatáról, ám viselkedésük többet mond minden szónál. Legutóbb egy étteremben csókolóztak.

Dögös fotók Kate Hudsonról! képgaléria

2008.06.20 16:06bulvarsport.hu

Egyik fél sem erősítette meg, ám a bizonyítékok úgy látszik, megdönthetetlenek: Kate Hudson és Lance Armstrong egy pár. 

A színésznő és a hétszeres Tour de France-győztes, már visszavonult profi kerékpárost egy New York-i étteremben videózták le, ahogy nevetgélve és kézen fogva érkeztek, majd egy-két csók is elcsattant. A manhattani vacsora helyszínén tucatnyi lesifotós várta a sztárpárt, akik ekkor még csak kézen fogva sétáltak be az étterembe, ám amikor már azt hitték, hogy kamera nem látja őket, felhőtlen bolondozásba kezdtek, nevetgéltek, majd egymás nyakába borultak és csókolóztak. 

Persze a kapcsolat nem újkeletű, legalábbis pár hónapja már híresztelik, hogy az egykori kerekes - aki sokáig Sheryl Crowe énekesnővel járt - és a nemrég elvált Kate Hudson egymásra talált, többek között Cannes-ban is együtt jelentek meg. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.