A színésznő megint sportolót szeret, no de milyet!

Képek- Kate Hudson a tengerparton pucsított és enyelgett!

Bár azt nyilatkozta, nem vágyik férfira, Hawaii-on mégis sikerült összeszednie egyet. Kate Hudsonnak legalább annyian drukkolnak azért, hogy végre találjon egy rendes férfit, mint Jennifer Anistonnak.

Kate szexis fürdőruhás képei! képgaléria

2009.01.16 14:30rtlbulvar.hu

A Bride Wars sztárja ugyanis néhány évvel ezelőtti válása óta képtelen tartósan szerelembe esni, vagy ha igen, akkor a kiválasztott lép le villámgyorsan. 

Legutóbb néhány hónapig a többszörös Tour de France győztes Lance Armstronggal járt, de annak a románcnak is hamar vége szakadt. Most megcsillant egy újabb reménysugár: Kate-et a minap egy új hódolóval kapták lencsevégre. 

Sztárszokáshoz méltón éppen a januári vakációjukat töltötték Hawaii-on, amikor felfigyeltek rájuk a szemfüles fotósok. Az is kiderült, hogy ki az aktuális férjjelölt: Adam Scott, akinek neve sokaknak ismerős lehet, hiszen hivatása szerint profi golfjátékos Ausztráliában.

Így pucsított Kate!

Az InStyle magazin januári számában még azt nyilatkozta a 29 éves színésznő, hogy jól megvan pasik nélkül is. 

Mint mondta, korábban úgysem volt sok olyan időszaka, amikor kiélvezhette a szingli életforma gyönyöreit. Úgy tűnik, most egy ideig megint nem lesz erre módja…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.