Csak a titkos esküvő jöhetne szóba?

Hoppá! Kate Hudson szökést tervez!

Kate Hudson meg fog szökni és titokban megy férjhez, ha még egyszer hajlandó lesz az oltár elé járulni.

A gyönyörű színésznő a vörös szőnyegen! képgaléria

2009.01.12 18:30mellesleg

A színésznő 2000-ben ment hozzá volt férjéhez, Chris Robinsonhoz, egy lélegzetelállító ceremónia keretében a coloradói síparadicsomban, Aspenben, szilveszter éjszakáján. 

Ám a nagy menyegzőnek 2007-ben válás lett a vége. Kate pedig egyelőre még a házasságon se gondolkozik, az egész mókát túl kaotikusnak találja.
 
- „Ki tudja, hogy újra férjhez megyek-e? Habár nem zárom ki, de el fogok szökni és majd utána bulizok.” 

-„Az egészet elrontja, hogy két családdal kell dűlőre jutni, két szülői házzal – néhányan ugyan ki akarnak maradni belőle, de a végén mégis csak beleszólnak. Te meg ott bénázol, az egész olyan, mint egy filmpremier. Egy hatalmas produkció.” – fejti ki bővebben viszolygása okát a jelenleg szingli színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.