Alkohollal hozták formába magukat!

Nocsak! Anne Hathaway és Kate Hudson részegen házasodott!

Nem tornával, hanem alkohollal hozták formába magukat legújabb filmjük kedvéért. A napokban mutatták be New Yorkban a legújabb, Kate Hudson és Anne Hathaway nevével fémjelzett komédiát.

2009.01.07 20:15rtlbulvar.hu
Háborúzó menyasszonyt alakítanak!

A Bride Wars című mozifilmben a színésznők két egymással háborúzó menyasszonyt alakítanak, akik ugyanazon a napon tartják a lagzit, és azon versenyeznek, kinek lesz csodálatosabb esküvője. 

Amikor a premieren az újságírók megkérdezték tőlük, hogy mivel hozták ilyen tökéletes formába magukat, Kate viccel ütötte el a kíváncsiskodást. 

– "Edzésre gondol? Nos, nem kellett különösebben készülnöm, mert mindig csinálok valamit. Táncolok, bicajozom, futok, na és ott a Pilates is. Azt hiszem, elég fitt vagyok. Viszont nagyon sokat ittam." – mondta nevetve. 

Igazi tequila-csaj vagyok. Na és a pezsgő is jöhet – viccelődött. 

Anne Hathaway is megerősítette, hogy a forgatási szünetekben általában nem vízzel oltották a szomjukat. 

– Imádjuk a pezsgőt. De a viccet félretéve, Kate csodálatos lány. Minden évben megfogadom, hogy jövőre többet edzek, és Kate sokat segít a megvalósításban – mesélte a színésznő. 

Anne azt is elárulta, hogy ő bizony keményen diétázott a film kedvéért. Számolta a kalóriákat, és egy személyi edzőt is felfogadott. 

De hozzátette: csak annyira erőltette meg magát, amennyire a karakter megkövetelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.