Dögös és vagány! Alig visel valamit a fotókon!

Pikáns fotók- Anne Hathaway ledéren, a Vogue-ban!

Az ördög Pradát visel sztárja, Anne Hathaway szinte semmit sem viselt a Vogue fotósorozatán. A színésznőt, akinek volt kedvesét, Raffaello Follierit négy és fél évre ültették le csalásért, most egy fekete-fehér sorozaton csodálhatjuk meg.

Anne Hathaway - szexi pózok a Vogue-ban- fekszik és dohányzik! képgaléria

2008.10.30 18:00ma.hu
Fotó: Vogue/Egotastic

Ahogy ez a neves magazinnál lenni szokott, a közönségesség nem jellemző a fényképekre. 

A felvételek ez esetben sem a szexis harsány idomokra helyezik a hangsúlyt, sokkal inkább a művészi hatás dominál! Anne pedig dögös és kihívó, mégis ízléses a képeken!

Mint már korábbi cikkünkben írtuk, Anne Hathaway boldogságának idén nyáron egyik pillanatról a másikra kedvese bebörtönzése vetett véget. Barátját, Raffaello Follieri üzletembert csalás és pénzmosás vádjával tartóztatták le, aki később beismerte bűnösségét. Anne pedig összeomlott. 

A W magazinnak elárulta, hogy teljesen kiborult, és Get Smart című filmjének premierje előtt az egyik barátja házában húzta meg magát egy hétre. Talán összeszedi magát a sztár! Anne mára már összeszedte magát, és optimistán beszél a történtekről: "mindennek, ami életem során velem történt, oka van. Akár jó, akár rossz dolgokról beszélünk" - nyilatkozta a színésznő szeptember közepén, majd hozzátette:
 
" a jó események megerősítettek, de a rosszak sokkal-sokkal inkább!" 

Anne nem akarja a szőnyeg alá söpörni a problémáit, de még időre van szüksége, hogy begyógyuljanak a sebei. 

Addig is visszaköltözött a szüleihez, akiktől biztosan sok erőt és biztatást kap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.