Szakított barátjával a színésznő

Anne Hathaway elfogyott bánatában

A hollywoodi sztárok általában soványak. Túlságosan is. Ez azonban - ahogy ők mondják - munkaköri kötelességük, hiszen köztudott, hogy az álomgyárban csak az kap jó szerepet, aki 34-es ruhát hord. Anne Hathaway soványsága mostanság aggasztó méreteket öltött, pedig nem is egy film kedvéért vált meg nőies alakjától.

2008.07.20 19:00rtlbulvar.hu

Az ördög Pradát visel sztárja egy hónapja szakított üzletember barátjával, Raffaello Follierivel. A szerelmesek négy szép évet töltöttek együtt, példaértékű kapcsolatuknak a férfi törvénytelen üzletei vetettek véget. Follieri ellen ugyanis pár héttel a szakítás előtt eljárás indult adócsalás és hamis csekkel történt fizetés vádjával. 

Korábban a színésznő is tagja volt a férfi alapítványának, ellene azonban nem folyik nyomozás. Bennfentesek szerint a sztár csak a karrierjét akarta védeni, amikor ajtót mutatott a csaló gazembernek. Egy ekkora botrány ugyanis jócskán lecsökkentette volna a szerepajánlatait. Ezek után nem csoda, ha a lány egy hónap alatt 13 kilót fogyott bánatában. – Szörnyen néz ki. 

Az arca életunt, a teste pedig ijesztő – árulta el az egyik kolléga. Anne ugyanis a munkába temetkezett a szakítás után. Jelenleg új filmjét, a Get Smart-ot népszerűsíti, ezzel párhuzamosan pedig egy komédiát (Bride Wars – szabad fordításban Menyasszonyháború) forgat Kate Hudsonnal. Annyi biztos, hogy nem lesz túl meggyőző a boldog ara szerepében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.