Túléli a sztár a csalódást?

Képek! Anne Hathaway maga alatt van!

Nem Jennifer Aniston az egyetlen hollywoodi sztár, aki fel tud állni a csalódások után: Anne Hathaway is pozitív hozzáállással igyekszik legyőzni magánéleti problémáit.

Átlátszó blúzok, csodás mellek! Anne a dögös sztár! képgaléria

2008.09.29 14:30ma.hu
A gyönyörű színésznő csalódott!

Anne Hathaway boldogságának idén nyáron egyik pillanatról a másikra kedvese bebörtönzése vetett véget. 

Barátját, Raffaello Follieri üzletembert csalás és pénzmosás vádjával tartóztatták le, aki később beismerte bűnösségét. Anne pedig összeomlott. 

A W magazinnak elárulta, hogy teljesen kiborult, és Get Smart című filmjének premierje előtt az egyik barátja házában húzta meg magát egy hétre.

Talán összeszedi magát a sztár!

Anne mára már összeszedte magát, és optimistán beszél a történtekről:
 
"mindennek, ami életem során velem történt, oka van. Akár jó, akár rossz dolgokról beszélünk" - nyilatkozta a színésznő szeptember közepén, majd hozzátette: 

" a jó események megerősítettek, de a rosszak sokkal-sokkal inkább!" Anne nem akarja a szőnyeg alá söpörni a problémáit, de még időre van szüksége, hogy begyógyuljanak a sebei. 

Addig is visszaköltözött a szüleihez, akiktől biztosan sok erőt és biztatást kap. 

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.