A sztár: Élvezem, hogy most szingli vagyok!

Kate Hudson - tőle szokatlan módon - a magánéletéről vallott!

Tulajdonképpen élvezem, hogy most szingli vagyok, mert sosem voltam huzamosabb ideig az. Szeretek kapcsolatban élni, mindig is szerettem, de most először tettem egy lépést visszafelé az életemben, ahol új perspektíva nyílt meg előttem." - mondta Kate.

Kate Hudsont körülrajongják a férfiak! képgaléria

2008.12.18 19:00ma.hu

A színésznő így folytatta:
 
- „Szóval megígértem magamnak, hogy megpróbálok a lehető leghosszabb ideig egyedülálló maradni.” - mondta Kate. 

Persze rosszmájúak szerint ez egy burkolt üzenet, hogy most aztán mindent bele, jöhetnek az őrültebbnél őrültebb kalandok, ám ne felejtsük el, hogy a színésznő egy immáron 5 éves kisfiú anyukája:
 
- “Amikor reggelente az ágyamba mászik és azt mondja: Mami! Hasadra süt a nap, ideje felkelni!, elgondolkozom, tényleg akarok én munkába menni?” 

Úgyhogy most Ms. Hudson úgy döntött, jövő évtől kevesebb munkát fog elvállalni, hogy minnél több ideje maradjon a kis Ryderra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.