Mindent be - és ledob Goldie lánya...

Dögös képek - Kate Hudson pucéran győzi meg a rendezőket!

A szőke színésznő követi a karrier terén világhírű édesanyját - Kate Hudson szépen halad előre, s ezért nemcsak színészi képességeit veti be.

Szexi: Kate Hudson szeretne újra vetkőzni! képgaléria

2009.01.22 11:38ma.hu

Kate Winslet után, aki a filmvásznon is megmutatta természetesen szép kebleit, Kate Hudson is beállna a sorba.

Goldie Hawn - a mamához hasonlóan csinos - lányának nem okoz gondot, ha meztelenül kell kamera elé állnia. Különösen, ha ezzel előnyt szerez, hogy eljátszhasson egy szerepet.

Kate, aki mostanság a Csajok háborúja (Bride Wars) című filmben látható Anne Hathaway oldalán, egyszer már megszabadult ruháitól, de most úgy érzi, ezt muszáj újra megtennie.

Egyre több aktfotózást vállal, melyeken szabad kezet ad a szakembereknek. Mint kiderült, Miss Hudson művészi dolognak tekinti az ilyesmit, ezért aztán belead anyait-apait.

Örömmel áldoz hát a filmművészet oltárán - ha vetkőznie kell, habozás nélkül megteszi a hőn áhított szerep kedvéért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.