Összeházasodik a "mosolygós pár"?

Képek - Owen meg akart halni miatta: inkább elveszi Kate Hudson-t!

Két év se veled, se nélküled után úgy tűnik, hogy végre révbe ér a szerelmespár: házasodni készül Owen Wilson és Kate Hudson! De még ne vegyünk mérget rá...

Egy csupa mosoly pár: Kate Hudson és Owen Wilson képgaléria

2009.03.28 12:20rtlbulvar.hu

Owen Wilson bizonyára a mennyekben érzi most magát, hiszen imádatának tárgya végre beadta a derekát, és igent mondott a nagy kérdésre.

Kate Hudson és Owen történetéből már egy komplett romantikus forgatókönyvet meg lehetne írni, és most úgy tűnik, hogy a vége happy enddel zárulna.

Végleg döntöttek a szerelmesek?

- A hír igaz, végre összeházasodnak! Júniusban tartják a menyegzőt, de még nem tudják, hol. Lehetséges, hogy Goldie Hawn aspeni házában, de az is lehet, hogy Owen otthonában, Hawaii-on - mesélte az egyik családtag.

Hozzátette, hogy a szerelmeseken kívül csak a szűk család vehet részt az esküvőn, és szeretnék teljesen kizárni a sajtót.

A Csajok háborúja harcos kedvű menyasszonya már ki is nézte álmai ruháját az egyik párizsi divattervezőnél.

A Marley meg én sztárja és Kate 2006-ban találkozott először egy filmforgatáson. Hónapokkal később szakítottak, ami miatt Owen öngyilkosságot kísérelt meg.

Később újra összejöttek, aztán szakítottak, és ez így ment egy évig. Idén januárban megint együtt látták őket, a történet vége pedig talán tényleg házasság lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.