Barát csapta le a kezéről Kate Hudsont!

Mit szól Owen Wilson ex barátnője boldogságához?

Egy hónapja robbant a hír, hogy Kate Hudson lecserélte szerelmét, Owen Wilsont. Ráadásul épp Owen legjobb barátjára, Lance Armstrong-ra. Szerelmük úgy tűnik, kiállta az első próbákat, mert a párocskát a minap együtt látták egy teniszmérkőzésen.

Képek: Kate Hudson a férfiak vágya képgaléria

2008.06.26 12:50rtlbulvar.hu

Kate szorosan Lance vállára tette a kezét, és percenként megcsókolta. A meccs után pedig romantikus vacsorára indultak Laguna Beach-re. A szerelmeseket egy hete is együtt látták, akkor egy New York-i étteremben turbékoltak. 

Arról nem szólnak a hírek, hogy viseli a szakítást Owen, aki tavaly augusztusban majdnem öngyilkos lett azért, mert Kate szakított vele. Azt valószínűleg még nehezebben dolgozza fel, hogy ezúttal a legjobb barátja csapta le a kezéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.