Pitt exe újabb pasira vetette magát!

Aniston nem kispályázik: Most Owen-nel kavar! - Árulkodó fotók!

Úgy tűnik Jennifer Anistonnak nem okoz gondot, hogy keveri a munkát az élvezetekkel. Minden forgatáson beújít magának egy lovagot.

Árulkodó fotók: Owen és Jennifer romantikus sétán... képgaléria

2008.03.14 15:00netbulvar.hu

Jennifer Aniston két Brad-pótlékot is talált – mindent megtesz azért, hogy végre anya lehessen...

Úgy tűnik, a csinos színésznőnek nem okoz gondot, hogy keveri a munkát az élvezetekkel. Minden forgatáson beújít magának egy lovagot. Jelenleg éppen Owen Wilson-nal dolgozik együtt a Marley és én című vígjátékban, a hangulat mégis inkább romantikus, mint vicces.

A két főszereplő ugyanis egymásba habarodott. Az egyik stábtag szerint folyton egymáson csüngnek, és minden szabadidejüket együtt töltik. Nagyon boldognak tűnnek együtt, pedig Aniston félt az Owennel való közös munkától, a színész tavalyi öngyilkossági kísérlete miatt.

Az aggodalmakat gyorsan eloszlatta a komikus kiváló humorérzékével, és azóta elválaszthatatlanok. Az idilli képet azonban sikerült elrontani, Jennifer ugyanis két hete egy show felvételein még Brian Bouma szerelmi ajánlataira olvadozott.

Árulkodó jelenet Owen-ről és Jen-ről...- Fotó: chinaview.cn

A románcnak nem volt ideje kiteljesedni, mert a szépségnek sietnie kellett vissza Los Angelesbe, az operatőr pedig maradt Vancouverben. De minden nap beszélnek telefonon, és Brian-ben az a tudat él, hogy egy párt alkotnak.

Jen most megpróbálja eldönteni, hogy melyiküket válassza. Ám nehezíti a helyzetet, hogy mindkét lovag az esete, és mégis teljesen különbözőek.

Az egyik barátja szerint a mérleg nyelve Owen felé hajlik, hisz vele van egyfolytában, míg Wilson konkurenciája több ezer kilométerre álmodozik a színésznőről. Bárki is lesz a szerencsés kiválasztott, nagy valószínűséggel arra is esélyt kap majd, hogy a színésznő gyerekeinek legyen az apja.

Telly Savalas keresztlánya megelégelte, hogy exe, Brad Pitt milyen boldog a családjával, ezért ő is meg akar állapodni. Persze az is elképzelhető, hogy a Wilson viszony is hamar véget ér majd, hisz januárban még Aaron Eckhart-tal cicázott, közös filmjük rögzítésekor. Ám amint a kamerák leálltak, már búcsút is intettek egymásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.