A két sztár újra egymásra talált!

Kate Hudson és Owen Wilson nem játszotta meg magát!

Újra egymásra talált a viharos múltú páros, Kate Hudson és Owen Wilson. A nagy kibékülést pedig hol máshol lehetne megünnepelni, mint a romantika hazájában, Franciaországban?

Kate Hudson és Owen Wilson újra egymásra találtak! képgaléria

2009.02.27 15:00mellesleg
Olyanok voltak, mint egy átlagos párocska!

A lehetőségekhez mérten kerülve a feltűnést a fiatalok normandiai nevezetességek felkeresésével, kerékpározással és csendes vacsorákkal élvezték egymás újból megtalált társaságát. 

- „Olyanok voltak, mint egy átlagos párocska. Fogták egymás kezét, és nagyon aranyosak voltak, nem játszották meg magukat.” – számolt be egy szemtanú a szerelmesekről a People magazinnak. 

Kate és Owen az Én, a nő és plusz egy fő című romantikus vígjáték forgatásán melegedtek össze, ám 2007 májusában szétváltak útjaik. A színészt annyira megviselte a szakítás, hogy kis híján véget vetett az életének. 

Míg Owen azzal volt elfoglalva, hogy rendbe szedje az életét, Kate előbb az MTV Punk’d sztárjával, Dax Sheparddal, majd a Tour de France rekorderével, Lance Armstronggal bonyolódott romantikus viszonyba. Ám a jelek szerint egyik úriembert se neki szánta a sors, nagyon úgy fest, hogy Wilson lesz a „végzete”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.