Az énekesnőnek kiesett a bal melle

Képek! Mellbimbót villantott Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez végre villantott! A szexis énekesnő már régóta nem mutatott nekünk semmi szexis és kihívót dolgot, ám most közszemlére tette a mellbimbóját! A sztár egy kocsiból szállt ki épp, mikor tesre simuló ruhájából kivillant a cicije!

Pikáns! Így villantott cicit Jennifer Lopez! képgaléria

2009.06.26 18:30ma.hu
Végre Lopez is megmutatta mellbimbóját!

Jennifer Lopez az eset alkalmával éppen férjével indult haza egy hollywoodi étteremből, amikor mélyen dekoltált ruhájából valósággal kiesett a bal melle.

A sztár először észre sem vette észre a balesetet, de miután meglátta mi történt nyugodtan és higgadtan megigazította melleit és ruháját.- írja a Dailymail.

Jennifer Lopezről a napokban derült ki, hogy bezárja Sweetface nevű divatcégét…

A céget Jen még 2003-ban alapította, azonban az énekesnő szerint a tavaszi kollekció után egy darabig nem terveznek új ruhákat. Lopez állítása szerint nem akarja örökre lehúzni a rólót, most csupán egy új arculatot terveznek.

Mindenesetre a J.Lo termékek rajongóinak nem kell aggódnia, mert 40 üzlete és hatféle parfümje még mindig maradt a hírességnek.

Egy lány is levetkőzött Jennifer Lopeznek! Hogy-hogy! Olvassa el itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.