Az énekesnő nem tud gyereket nevelni?

Heves vita! Vajon milyen anya Jennifer Lopez?

J-Lo és férje, Marc Anthony között gyakran folyik arról vita, hogyan neveljék fel az ikreket. Legutóbb attól volt hangos Lopezék háza tája, hogy az énekesnő nem viselte jegygyűrűjét, amivel a szakításról szóló pletykák tömkelegét zúdította magukra.

Jen és Marc...itt még boldognak tűntek! képgaléria

2009.01.26 19:00ma.hu

Ő és harmadik férje, Marc még mindig hevesen tiltakoznak a válással kapcsolatosan, de fényt derült arra, hogy a 39 éves énekesnő már ügyvédet is fogadott. 

Gyakra látják őket veszekedni a és a közeli ismerősök szerint semmiben nem tudnak megegyezni. Állítólag a pár vitáinak tárgya leginkább a 11 hónapos ikrek, Max és Emme nevelésének kérdése is. 

Marc mélyen katolikus vallású nézetek híve, ahogyan Jennifer is az volt, mikor megismerkedtek. 

Az utóbbi két évben azonban egyre nagyobb érdeklődést mutatott a Szcientológia iránt, amit édesapja révén ismert meg igazán. –írja az 5 perc.

Meddig marják egymást?

- „ J-Lo úgy érzi, mindenképp hasznára válna az ikreknek, ha szcientológusok lennének. Az édesapját tartja a legtisztességesebb embernek, akit valaha ismert, és boldog lenne ha az ikrek is olyan értékes emberré válnának mint ő.”- meséli Jennifer közeli barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.