A latin díva megint kimondta...

Képek - Hoppá: Jennifer Lopez újra férjhez ment!

Nagyon úgy tűnik, JLo-nak minden összejött - Az egy házasságát már felbontott énekesnő a hétvégén Las Vegas-ban újra kimondta az igent...

Fotók Jennifer és Marc titkos esküvőjének napjáról! képgaléria

2008.10.13 11:30ma.hu

...természetesen nem másnak, mint a férjének, az énekes Marc Anthony-nak!

Jennifer Lopez és a párja a gyors esküvőkről is híres Las Vegas-ba utaztak, ahol a férj születésnapjának ünneplése mellett a házassági fogadalmukat is megerősítették - adta hírül a People magazin.

Jennifer és Marc Criss Angel előadásán is jártak Vegasban

A második igen a Caesars Palace-ban, legnagyobb titokban hangzott el vasárnap kora reggel, csupán a páros két barátja jelenlétében, akikkel Jennifer és Marc előző éjjel egy night club-ban bulizott.

Egy bennfentes a People-nek elmondta, a házaspár mindössze fél nappal korábban találta ki, hogy újra kimondják az igent, és azon melegében meg is szervezték a dolgot...

Las Vegas-ba egyébként egy hosszú hétvégére érkeztek, és végiglátogatták a divatos klubokat - jártak egyik kedves ismerősük, Criss Angel előadásán is.

JLo és párja négy éve állt az oltár elé, és szerelmük azóta is töretlen. Sőt! Boldog szülők is, mióta februárban megszületett ikreik, Max és Emme.

A gyönyörű latin énekesnőnek ez a második házassága. 2001 szeptemberében feleségül ment egyik táncosához, Chris Judd-hoz, ám a frigy csúnya véget ért, arról nem is beszélve, hogy csupán 10 hónapig tartott...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.