A sztár helyett férje néz az ikrekre!

Képek - Jennifer Lopez: Én? Pelenkázni?

Jennifer Lopez nagyon várta a kisbabáit - Úgy tűnik, mostanra alábbhagyhatott a lelkesedése, különösen, ha az éjszakai felkelésről van szó.

Jennifer Lopez feneke még mindig terebélyes képgaléria

2008.08.05 09:45ma.hu

Öt hónapja születtek meg Jennifer Lopez és párja, Marc Anthony ikrei.

Egy baba önmagában is sok munkát ad az embernek, hát még kettő! Úgy tűnik, éjszakánként leginkább a férj pesztrálja a kis Max-ot és Emme-t.

JLo és férje, Marc Anthony

JLo ugyanis kipihenten akarja kezdeni a napot!

Természetesen, a latin sztár többet csillog a rivaldafényben, mint kedvese, így igen csúnyán festenének a sötét karikák a szeme alatt.

De lehet, hogy egy idő után Marc Anthonyra is be fog sokallni az ékszakázásból! Bár most még azt mondja: szívesen kel fel a csemetékhez. Ő cseréli a pelenkájukat is.

Marc viccelődve mesélte, hogy ha felsír valamelyik pici, neje csak megböki, és ő már pattan is ki az ágyból.

Vajon mi lenne, ha inkább Anthony lökdösné ki éjszakánként Lopezt a párnák közül? Lehet, hogy a díva meg is sértődne...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.