Néhány hónap után kitüntetés!

Képek! Jennifer Lopez az év mamája?

Egy amerikai szervezet az idei év legjobb sztár mamájának kiáltotta ki Jennifer Lopezt! Persze az még kérdéses, hogy mi alapján, hisz az énekesnő csupán alig három hónapja lett anyuka.

Képek: Jennifer csodás alakja képgaléria

2008.05.09 14:42hirmagazin.hu

Ráadásul a róla megjelent hírek tanúsága szerint eddig többet foglalkozott azzal, hogy leadja a terhessége alatt felszedett kilókat, mint az ikrei pelenkáinak cserélgetésével. 

Szóval akkor miért is lett ő a "Mingling Moms" nevű szervezet szerint a legjobb? A társaság elnök asszonya, Erica Logiudice szerint azért, mert olyan nőt akartak választani, aki inspirálóan hat gyermekeikre és segít nekik utat mutatni. 

Egy amerikai szervezet az idei év legjobb sztár mamájának kiáltotta ki Jennifer Lopezt! Persze az még kérdéses, hogy mi alapján, hisz az énekesnő csupán alig három hónapja lett anyuka... 

Nos ebben az esetben talán Marc Anthonyt kellett volna megválasztaniuk az év sztár mamájának. Hisz saját bevallása szerint az ikrek körül ő viszi mindig az éjjeli műszakot, amit karikás szemei is bizonyítanak. Eközben Jennifer hol van? Biztos próbálja kipihenni a fárasztó edzéseket, melyek során megszabadult felesleges súlyától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.