120 ezer dollárt költött férjével

Jennifer Lopez gyerekrablástól tart

A kórház, amelyben Jennifer Lopez világra hozza ikreit, gyerekrablás ellen is be van biztosítva, de a színész-énekesnő így is nagyon aggódik.

Nézzék meg J.Lo pocakját! - képek képgaléria

2008.02.14 15:23ma.hu

A Long Island-i North Shore Medical Center pénteken Vörös Riasztást gyakorolt, ami azt jelenti, hogy a kórház teljes személyzete úgy csinált, mintha gyermekrablás történt volna, a vészhelyzetet gyakorolták, egy képzeletbeli gyerekrablást szimulálva. 

Egy közeli barátjuk szerint Jennifer Lopez túl sokat aggodalmaskodik, túl sokat beszél arról, hogy esetleg elrabolhatják a kicsinyeit, és hogy majd nem fogja őket visszakapni. A kórház riadókészültségben van, amióta csak Jennifer betette hozzájuk a lábát. Gyakorolták a Vörös Riasztást is, úgyhogy aggodalomra semmi ok. Az elegáns intézmény csak annyit fűzött a hírhez, hogy a helyzet magaslatán állnak, baj kizárva. 

Közben J.Lo és Marc 120.000 dollárt költött azokra a szobákra, amelyekben a babákat gondozó nővérek fognak lakni Bel Air-i és Fisher Island-i otthonaikban. A bútorokat egyenesen Angliából hozatták, és 18 karátos arannyal futtatottak a lámpák mindenütt. A nővéri fizetésük is szép lesz majd, valószínűleg.. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.