Az énekesnő már rosszul érzi magát...

Képek: Jennifer Lopez a kilókkal szenved!

Egy hónappal ezelőtt lett anya Jennifer Lopez - Régen várt ikrei mellett azonban most csak egy dolog érdekli: hogy mielőbb lefogyjon!

Micsoda nő: Jennifer Lopez újra így akar festeni! képgaléria

2008.04.11 10:10ma.hu

Nehezen tűri súlyfeleslegét a latin díva - Jennifer Lopez napjaink egyik legcsinosabbnak tartott sztárja, és szülése után egy hónappal máris tesz róla, hogy a címet nehogy elveszítse...

Igaz, hogy az ikrek, Max és Emme születése előtt JLo azt bizonygatta, majd szép lassan szeretné visszanyerni alakját, eleinte csak a gyermekeknek szenteli az idejét és nem fog foglalkozni a kilókkal. Nos, úgy tűnik, amint a dolog realitássá vált, már nem így gondolta.

Így fest JLo most - Fotó: Daily Mail

Most kiderült: már a gyerekek világrajötte előtt profi csapatot verbuvált maga köré, akik a szülés után mindjárt nekiállnak őt lefogyasztani. A szakértők közt vannak táplálkozási tanácsadók és persze edző is.

A hírek szerint az énekesnő már hajnalok hajnalán talpon van, és az edzőteremben erősít: naponta három órát! Étrendjét pedig úgy állították össze, hogy fogyjon, de azért ne szenvedjen hiányt semmiből sem ő, sem a kisbabák...

Úgy tűnik, hogy bár Jennifer Lopez évek óta vágyott gyermekre - most egyszerre kettőt kapott -, a babavállalással járó kellemetlenségekre kevésbé volt felkészülve. Rémülten igyekszik visszanyerni irigyelt alakját. Végülis a legcsinosabb popsi tulajdonosa nem vallhat szégyent...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.