Az első képek Maxról és Emme-ről...

Itt vannak Jennifer Lopez ikrei! - Bájos fotók!

Megérkezett az első fotó JLo ikreiről! - Elsőként a People magazin közölte a kis Max és Emme fényképét gyönyörű édesanyjuk ölében.

Jennifer Lopez - A babavárás boldog pillanatai képgaléria

2008.03.21 10:10ma.hu

Szenzációs fénykép - A People magazin volt az első - akárcsak korábban Christina Aguilera vagy Nicole Richie esetében - aki lehozta Jennifer Lopez gyermekeinek első fotóját ma reggel.

A kisfiú és kislány, Max és Emme bájosan szundikálnak édesanyjuk, a gyönyörű latin díva ölében. JLo ragyog a boldogságtól - igazi idill!

Persze, nem ez lesz az egyetlen felvétel a kis családról, hamarosan számíthatunk újabb Lopez-babaképek dömpingre. Akárcsak Christina Aguilera esetében, aki pár nappal a kisfia első fotójának megjelenése után többet is megengedett a fotósoknak, és jó néhány kedves kép látott napvilágot az énekesnő családjáról.

JLo és az ikrek - Fotó: People

A csinos latin énekesnő és férje, Marc Anthony nagyon régóta vágytak arra, hogy szülők legyenek. Lopez már akkor is magánkívül volt, amikor megtudta: végre teherbe esett, de meglepetése még nagyobb lett, amikor kiderült, hogy egyszerre két baba anyukája lesz!

A sztár sokáig kereste az igazit. A férfit, aki mellett már biztonságban érezhette magát, Marc Anthony személyében találta meg. JLo korábban is volt férjnél. Hozzáment egyik táncosához, Chris Judd-hoz, de a frigy nem tartott sokáig...

Majd emlékezetes románcba bonyolódott a sármos Ben Affleck-kel, de vele nem jutottak el az oltárig. Szakításukat úgy tűnik, Affleck heverte ki később, de azután gyorsan vígasztalódott egy másik Jennifer mellett. Jennifer Garner színésznővel már évek óta alkotnak párt, és egy tündéri kislány boldog szülei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.