Ikreket vár a színész-énekesnő

Jennifer Lopez duplán pelenkázhat - képek!

Jennifer Lopez ikreket vár - közölte az amerikai énekesnő-színésznő édesapja kedden az Escandalo TV spanyol nyelvű amerikai televízióval.

Nézzék meg Jennifer Lopez pocakját! képgaléria

2008.02.06 10:13ma.hu

David Lopez elmondta, hogy ez náluk családi dolog, J.Lo lánytestvérének is ikrei vannak. 

Jennifer Lopez novemberben jelentette be, hogy várandós. A színésznő és harmadik férje, Marc Anthony énekes nem közölte, mikorra várják a kisbabát. A 38 éves hollywoodi sztár New Yorkban született Puerto Ricó-i szülőktől. Legutóbb az El Cantante című filmben játszott Marc Anthonyval közösen.


Jennifer természetesen most nagyon boldog, az sem zavarja, hogy alaposan meghízott állapota miatt. Még csupán az elején járt, amikor már húsz kilóval volt súlyosabb, ami lassacskán gyönyörű arcát is kezdte eltorzítani, toka formájában. Valószínűleg nem nagyon érdekli a művésznőt a helyzet, hiszen már nem annyira fiatal ő sem, épp ideje volt, hogy gyermeket szüljön. A fogyókúra ráér sokkal később is, most jó időre vége a színpadi mozgásnak, a diétának és az edzőtermi látogatásoknak.

J.Lo barátnője, Victoria Beckham is azt tanácsolta Lopeznek, maradjon távol a rivaldafénytől, ő is a legnagyobb nyugalomban szülte meg három fiát, illő távolságban a paparazzik kameráitól. A házaspár sokáig titkolta az ikerterhességet, de már akkor lebuktak, amikor elkezdtek mindenből kettőt venni, és a házukban gyerekszobát kialakító belsőépítész csapatot is megkérték, ne csak egyszemélyes teret alakítsanak ki átépítéskor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.