JLo anya lett!

Hajnalban megszülettek Jennifer Lopez ikrei - Képek!

Megszülettek Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony ikergyermekei péntek hajnalban egy New York-i kórházban - A Long Island-en világra jött kislány és kisfiú a 38 éves színésznő-énekesnő első gyermekei.

Jennifer Lopez várandósan is szerepelt - képek! képgaléria

2008.02.22 10:35MTI

Megszülettek Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony ikergyermekei péntek hajnalban egy New York-i kórházban. A Long Island-en világra jött kislány és kisfiú a 38 éves színésznő-énekesnő első gyermekei.

Marc Anthony salsaénekest korábbi élettársai már három utóddal ajándékozták meg, egy kislánnyal és két fiúval.

Lopez egészen novemberig nem erősítette meg a pletykákat, hogy a hosszú ideje tervezett gyermekáldás végre valóra válhat. Akkor éppen koncertkörúton járt férjével, s a miami közönség előtt jelentette be a jó hírt.

Sajtóértesülés szerint a People magazin mintegy 4-6 millió dollárt (715 millió és 1 milliárd forint közötti összeget) ajánlott fel a boldog szülőknek a kicsikről készíthető első exkluzív fotók amerikai jogaiért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.