Szolidan ünnepelt J Lo!

Jennifer Lopez 39 éves lett!

Múlt szerdán ünnepelte 39. születésnapját Jennifer Lopez. A díva és férje, Marc Anthony ezúttal nem csaptak nagy felhajtást: édeskettesben megnéztek egy Broadway darabot, majd siettek haza az ikreikhez.

A dögös anyuka! képgaléria

2008.07.28 16:48ma.hu

Mióta megvannak a házaspár gyerekei, minden nap úgy érzik magukat, mintha ünnep lenne! Korábban már hallhattunk róla híreket, hogy az ikrek körüli munkában nagyon intenzíven részt vesz J Lo férje, aki minden éjjel felkel gyermekeihez, ha szükség van rá. A latin díva születésnapjn is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy időben hazaérjenek és nem csaptak nagy bulit!

 " Szerdán és csütörtökön nagyon sokat dolgoztunk, ki sem látszottunk a munkából. Semmi másra nem vágytunk, csak egy csendes, nyugalmas estére. Ezért döntöttünk úgy, hogy a színházban ünnepeljük meg Jennifer szülinapját kettesben” – mesélte Anthony pénteken egy reggeli rádióműsorban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.