Ez a hátsó nem az igazi...

Képek: Hová lett a legendás popsi? - Jennifer Lopezen van mit csiszolni!

Jennifer Lopez formás hátsófele nők ezreinek volt az álma - legalábbis amikor a csinos énekesnő még rendszeresen edzésben tartotta magát. Ikrei születése után azonban még nem az igazi...

Jennifer Lopez popsija már nem a régi! képgaléria

2008.07.07 14:18ma.hu

JLo fenekét az énekesnő karrierjének kezdete óta olyannyira tökéletesnek tartották, hogy számos nő hasonló hátsó után vágyakozott. 

A hírek szerint a felmérések többségében, melyek azt hivatottak kideríteni, kinek a popsiját viselnék legszívesebben a hölgyek, toronymagasan Jennifer végzett az élen.

Jennifer csúcsformában

Nos, jelenleg valószínűleg más lenne a helyzet. Ez persze érthető is, hiszen JLo nemrég szült.

Babára már évek óta vágyott, ezért különösen nagy volt az öröm, amikor kiderült: nem is egy, hanem két gyermek érkezik.

Max
és Emme februárban születtek meg, azóta Jennifer és párja, Marc Anthony keveset mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

A strandon készült képek lényegében az egyik első, meghitt pillanataikat megörökítő sorozat mostanság. Ezeken azonban világosan látszik: JLo popsija már nem a régi.

Ám ahogy a rátermett énekesnőt ismerjük, biztosak lehetünk benne, a "fenékkirálynő" nem fogja sokáig tűrni háttérbe szorulását.

Tarthatunk tehát tőle, hogy ez csak átmeneti állapot - A fotókból mindenesetre kitűnik, hogy a latin díva és férje most is odáig vannak egymásért - és ez a legfontosabb!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.