Ki a legvonzóbb nő?

Jolie arcvonása, Lopez feneke - megalkották a tökéletes nőt, íme!

A női nem sajátossága, hogy nemcsak magukon veszik észre a hibákat, de társaikat is alaposan megfigyelik. Ezért az egyik kozmetikai cég megszavaztatta vásárlóit, hogy melyik hírességet, vagy testrészét tartják a legszexisebbnek.

Képek a popsi királynőről! képgaléria

2008.04.23 11:20netbulvar.hu

Meglepő módon több ezer voks érkezett, és a legtöbb még rövid indoklást is kapott. A végeredményként született hibrid pedig nem mindennapi látványt nyújtana.

A projekt Angelina Jolie arcvonásait, és sokakat álmodozásra sarkalló ajkait kapta. A szerencsés randi partnerek pedig Halle Berry csodás szempárjába tekinthetnének egész este. De Jennifer Lopez is képviselteti magát, bár kivételesen nem a hátsója, hanem az orrának hála. Azért, hogy a gyönyörű fej ne árválkodjon magában, Kelly Brook egészíti ki alulról-felülről, testével és hajával.

Az meglátszik a szavazás végeredményén, hogy főként angol hölgyek vettek részt a kutatásban. Ugyanis a modell a ködös Albionban tudhat magának hatalmas rajongótábort, ahol bálványként imádják a domborulatait. Mivel a felmérés a gyengébbik nemnek készült, textilt is kellett adni Miss Tökélyre, így Marilyn Monroe híres fehér ruháját kapta meg. Az eredményből nemcsak az derült ki, hogy miként nézne ki az Angelle L'Brook-nak elnevezett virtuális szexszimbólum.

Hanem, hogy mindenidők legszexisebb nőjének, a világ árváinak utolsó mentőangyalát, Angelina Joliet tartják a társai. Ezt a megtisztelő címet nem kizárólagosan külső adottságainak köszönheti, hanem belső kisugárzásának. Amellett, hogy nagyon jó anya, még jut ideje a munkájára, és persze a bolygó megmentésére is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.