Angliában nem megunják a sztárok szenvedéseit!

A vetélkedést Jennifer Lopez egykori férje, Cris Judd nyerte!

Angliában egyszerűen nem tudják megunni a sztárok szenvedéseit. Nagy Britanniában óriási hagyománya van a nálunk szokatlanul durvának számító, a sztárokat pellengérre állító kiadványoknak és műsoroknak.

2008.10.06 11:30rtlbulvar.hu

Nem csoda, hogy az „I am a celeb, get me out of here” című valóság-show ennyire sikeres náluk. Persze nem mindenki hajlandó ilyen dolgokra, az sem véletlen, hogy a műsor sztárjai ott többnyire a nehezen kezelhető hírességek közül kerültek ki. 

Az első évad sztárja Jordan volt, azaz Katie Price modell. A dúskeblű szépség volt a legismertebb a szériában, ő csak külön feltételekkel vállalta a szereplést. 

Azért ő sem úszta meg, elég csak a későbbi győztessel vívott ételpárbajára gondolni. A magyar származású, egykori Atomic Kitten–tag énekesnő, Kerry Katona nem csak őt győzte le, később az egész műsornak ő lett a győztese.

- Undorító volt, ahogy a halszemet ettem. Minden honnan jött a vér, gusztustalan volt- nyilatkozta annak idején Katie Price

Jordan meg nyert egy férjet. Itt ismerte meg ugyanis Peter Andrét, az énekest, aki még az ausztráliai dzsungelben is dalra fakadt. Később a csodálatos páros össze is házasodott, gyermekeik is születtek, Peter Andre pedig ennek köszönhetően újra sztár lett. 

A műsor további évadjaiban később szerepelt Samantha Fox, Uri Geller, Jason Donovan és Liza Minelli korábbi férje is. 

A „Celeb vagyok” még Amerikában is futott egy szezont, az ottani vetélkedést Jennifer Lopez egykori férje, Cris Judd nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.