Triatlonon indult a két világsztár!

Képek - Hoppá! Együtt izzadt Jennifer Lopez és McConaughey!

Vizes és kócos volt, de nagyon lelkes - Jennifer Lopez is elindult az idei Nautica Malibu nevű triatlonon, de nem volt ezzel egyedül.

Együtt izzadt JLo és Matthew McConaughey a triatlonon! képgaléria

2008.09.17 12:15ma.hu - Fotó: Sky Showbiz

Nem csoda, hogy igencsak megtelt a malibui Zuma strand a minap, amikor a résztvevők híres sztárokkal kiegészülve álltak rajthoz.

Sportruhát öltött Jennifer Lopez és Matthew McConaughey is, hogy megmutassák: ők sem lazsálnak ám, ha kemény kihívásról van szó!

Marc Anthony
büszkén drukkolt végig a nejének, és lelkesen várta a célban.

McConaughey nem bírta: nekivetkőzött

JLo kissé szokatlanul mutatott a tapadós szerelésben, hát még az úszósapkával a fején - legalábbis, még nemigen láttuk így a mindig tökéletes latin dívát...

Mindenesetre Jennifer nem szégyellte megmutatni magát és teherbírását, annak ellenére, hogy nem tudta eltitkolni: bár hasa már majdnem a régi, a popsijából még van mit lefaragni.

Nade mire szolgál a sport, ha nem erre...?

Matthew McConaughey-t, aki közismerten nagy sportember, sem kellett soká biztatni, hogy vetkőzze le gátlásait - még a pólójától is megszabadult futás közben, a néző hölgyek nagy örömére...

...node nem ujjonghattak túl hangosan, hiszen a közönségben ott szurkolt Matt felesége, a csinos modell Camila Alves is, aki magával hozta pici fiukat, Levit is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.