JLo-nak még edzeni kell a bikinihez

Képek: Lopez feneke még mindig terebélyes!

A napokban már napvilágot látott néhány fotó JLo legendás hátsó felének változásairól - Nos, az énekesnő még mindig ragaszkodik előnytelen bikinijéhez.

Jennifer Lopez bikinis fotói: igen terebélyes... képgaléria

2008.07.09 14:35ma.hu

Hasán is lenne mit igazítani, de a a popsiján még inkább - Az immár kétgyermekes anyuka Jennifer Lopez változatlanul szexis bikinikben feszít strandolás közben - annak ellenére, hogy idomai már nem a régiek.

Ez a popsi már nem az a popsi...

Mint ahogyan arról már a korábbi lesifotók is árulkodtak, JLo legendás popsijának visszatértére némileg várni kell.

Az énekesnőn ugyanis a szülés óta - februárban hozta világra ikreit -  fennmaradt néhány pluszkiló. Magához képest egészen sok...

Nem kell valószínűleg azon csodálkozni, hogy a latin díva inkább motorcsónakon napozik és onnan ugrál a vízbe, semmint hogy nyilvános strandon mutogassa magát.

Hiszen köztudott, hogy korábban is rengetegett hajtotta magát a tökéletes külsőért...

Amíg azonban nem nyeri vissza mások által irigyelt formáját, inkább férjével kettesben élvezi a tenger örömeit. Lehetőleg a strandoktól távol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.