A sztár: "Mindig rohanok haza Maxhez és Emme-hez"

Jennifer Lopez ikrei énekelni tanulnak

Zenél, sportol és tervez, de minden szabad percét a gyermekeivel tölti a sztár. A gitártestű énekesnő mindig is híres volt sokoldalúságáról. Az éneklés mellett színészkedett, táncolt és piacra dobta saját tervezésű ruháit és cipőit is. Amikor megszülettek az ikrei, néhány hónapra visszavonult, de az elmúlt hétvégén már végigcsinált egy komplett triatlont is. - írja az RTL bulvár.

2008.09.24 18:10ma.hu
A boldog család!

A People magazin megkérdezte tőle, hogy ennyi teendő mellett mikor jut ideje a gyerekeire. 

– Néhány hete felvettünk egy dadust, de esküszöm, hogy előtte mindent én csináltam. Reggelente mindig én kelek fel hozzájuk. Aztán megérkezik a segítségünk, és akkor jut időm a saját dolgaimra is. 

Lezuhanyozom és megreggelizem, aztán elintézek néhány munkával kapcsolatos ügyet. A titkom az, hogy mindig csak apró lépésekben haladok, és amint van egy kis szabadidőm, rohanok haza Maxhez és Emme-hez – mesélte a boldog anyuka.

Az anyatejjel szívják magukba a zenét!

Jennifer nem győzött áradozni az ő két kis gyönyörűségéről. - Ha látnák azt a hatalmas mosolyt a kis arcukon - ezekért a pillanatokért élek - mondta meghatottan, majd elárulta, hogy a kicsik máris komoly zenei képzésnek vannak alávetve. 

Persze csak képletesen szólva, hiszen énekesnő anyukájuk mellett valószínűleg az anyatejjel szívják magukba a zene szeretetét.

– Minden este énekelek nekik. Egészen addig, amíg el nem alszanak – árulta el a nem is olyan meglepő információt a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.