A latin díva nem magán próbálta ki

Forró képek: Hoppá! Lány vetkőzött Jennifer Lopez-nek

Szemrevaló brazil szépséget választott a latin díva - Jennifer Lopez már nemcsak énekesnőként és anyaként bizonyít, s ehhez segítségre volt szüksége.

Forró képekben az izgató Ana Beatriz Barros! képgaléria

2009.01.14 15:45ma.hu

A divattervezők palettájára is be szeretne törni Jennifer Lopez - A csinos latin sztár azonban úgy döntött, nem maga mutatja be szexis kollekcióját.

Egy igazi bombázót választott maga helyett. Ana Beatriz Barros ugyanis szívesen vetkőzik JLónak!

Különösen, ha olyan darabokban jelenthet meg, amit Lopez álmodott meg. A brazil modell egyébként a Victoria's Secret üdvöskéje.

Ana Beatriz mutatja be JLo kollekcióját

Jennifer Lopezről mostanság nem a legmegnyugtatóbb hírek érkeznek, noha a díva és párja nemrég a nagy nyilvánosság előtt igyekezett bizonyítani, hogy semmi probléma nincs házasságukkal.

Négy éve alkotnak egy párt, s nemrég Las Vegasban egy rögtönzött esküvőn újra megerősítették egymásnak tett fogadalmukat - ennek ellenére azonban az elmúlt hónapban elterjedt róluk, hogy egyre jobban elhidegülnek egymástól.

Több olyan fotó is született Jenről és Marc Anthony-ról, ahol nem viselték jegygyűrűjüket és valóban sokszor jelentek meg egyedül a rendezvényeken.

Lopez férjéről az is elterjedt, hogy ismeretlen hölgyekkel szórakozik. Állítólag szemtanúk bizonyították, hogy többször is küldött italt idegen nőknek egy New York-i klubban, akiket ezután az asztalához invitált.

Ezalatt azonban ő elvárta feleségétől, hogy Jennifer minden lépéséről tudjon...Hogy mi az igazság, valószínűleg csak a házaspár tudja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.