A díva és férje várják, hogy bővüljön a család!

Újabb baba jön Jennifer Lopezéknál?

A legfrissebb hírek szerint J Lo-nál újra beindult a baba projekt! Jennifer és férje, Marc Anthony nagyon belejöttek a szülősdibe. A pletykák szerint megint babára gyúrnak.

Élvezte a terhességet! Jennifer Lopez gyönyörű kismama volt! képgaléria

2008.11.14 14:45ma.hu
Újabb babára vágyik!

A 39 éves díva és férje alig várják, hogy még eggyel többen legyenek. Jennifer Lopez és Marc Anthony nem érik be februárban született ikreikkel. Szeretnék tovább gyarapítani a családot, méghozzá olyan hamar, amennyire csak lehet. Ezügyben meg is tesznek minden tőlük telhetőt... 

A párnak a jelek szerint nincs elege a gyereksírásból, ha mindössze hét hónappal ikreik, Max és Emme születése után már ismét próbálkoznak.
 
Azt javasolták nekik, hogy várjanak hat hónapot. Meg is fogadták az orvosok tanácsát, de most újabb babával próbálkoznak.” – idéz a Female First egy bennfentest. 

Az illető szerint J Lo mindig is szeretett volna gyermeket, de ledöbbent, mennyire imádja az anyaságot, és hogy az mennyire megerősítette kapcsolatát férjével.

"Azt javasolták nekik, hogy várjanak fél évet az ikrek születése után. Meg is fogadták az orvos tanácsát, de most már próbálkoznak, hogy újra összejöjjön egy baba" - nyilatkozta az In Touch Weeklynek a pár egyik ismerőse. 

"Jennifer nem is gondolta volna, hogy ennyire élvezni fogja az anyaságot. Persze mindig is tudta, hogy szeretne anya lenni, de nem volt felkészülve arra a mindent elárasztó boldogságra, amit ezek a gyerekek adtak neki, ráadásul a kapcsolatuk Marccal is sokkal erősebbé vált. Most már ha tehetné, egy egész háznyi gyereket szülne" - mondta a bennfentes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.