A díva máris újra szülne

Micsoda dekoltázs! Jennifer Lopez ismét régi fényében tündökölt

Senki sem számított a merész megjelenésre - Jennifer Lopez ismét bedobta magát egy Westwood-ban rendezett fimbemutatón. Külseje mindenkit elbűvölt!

Gyönyörű! - Jennifer Lopez újra régi fényében tündököl képgaléria

2008.12.11 12:10ma.hu

Sok más ismert sztárral - így például az Angelina Jolie-Brad Pitt párossal együtt - Jennifer Lopez is tiszteletét tette a The Curious Case Of Benjamin Button című új film premierjén a kaliforniai Westwood-ban hétfőn.

A 39 esztendős latin díva gyönyörű külsővel jelent meg a rendezvényen, nem egy tátva maradt száj kísérte...

Jennifer és a férje, Marc Anthony

JLo, aki nemrég még igencsak küszködött fölös kilóival ikergyermekei születése után, most ismét régi alakjával és egy fantasztikus, szexi fehér Roberto Cavalli-darabban tündökölt, amely nem kis belátást engedett formás kebleire...

Az énekesnőt két szerencsés férfi - menedzsere, Benny Medina és a Paramount Pictures munkatársa, Brad Grey - kísérte.

Jennifer Lopez egy évvel ezelőtt még aligha gondolta, hogy az anyaság nagyon megváltoztatja majd.

Nemrég azt nyilatkozta, mindig is szeretett volna gyermeket, de ikrei, Max és Emme születése óta annyira imád babázni, hogy párjával, Marc Anthony-val már egy újabb gyermeken gondolkodnak.

Férje egyébként pár héttel ezelőtt ismét oltár elé vezette JLo-t! A páros hirtelen elhatározásból, Las Vegas-i vakációja alatt ejtette meg a meghitt szertartást.

Arra pedig végképp nem volt esély, hogy alkamatlankodó vendégek árasszák el a helyszínt - hiszen ők is pár perccel korábban találták ki, hogy újra örök hűséget fogadnak egymásnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.