J Lo mű terhességre gyúr!

Jennifer Lopez mesterséges megtermékenyítést ütemezett be magának!

Jennifer Lopez mesterséges megtermékenyítést tervez, azonban csak a vásznon, a Plan B (B terv) című produkcióban, melyben egy szingli hölgyet alakít, akinek már javában ketyeg a bilógiai órája, és ezért a mesterséges megtermékenyítést választja.

Elegáns és kifinomult- gyönyörű dekoltázzsal pózolt Jen! képgaléria

2008.12.17 14:40ma.hu
Mark, Jen és a babák!

Igen ám, de Isten útjai kifürkészhetetlenek, így belebotlik a Nagy Ő-be - pont aznap, mikor a terhességi tesztje pozitív lesz. A forgatást tavasszal kezdik, így még jócskán kell várnunk, mire megtudhatjuk, mit lehet egy ilyen helyzetből kihozni... 

Nemrég Jennifert választotta meg a legstílusosabb hírességnek a Harper's Bazaar, a neves amerikai divatlap. 

- "Bár Jennifer csak az egyike annak az ötven nőnek, akik manapság befolyásolják a divatot, és akiket mindenki utánozni szeretne, mégis úgy érezzük, Jennifer az, aki a legstílusosabb közülük" - mondta a magazin egyik szerkesztője.
 
Lopez azt is elmondta a magazinban, hogy egyre kevésbé szereti a szexis darabokat, és nem szereti magát túlzottan kicsípni egy-egy alkalomra

- "Legszívesebben otthon maradnék a férjemmel, ha tehetném. Egyáltalán nem szeretek nagy társasági eseményekre járni, és csak azért nem vagyok hajlandó elmenni az ilyen rendezvényekre, hogy megmutassam a legújabb ruhámat" - nyilatkozta az énekesnő. 

A mesterséges megtermékenyítést állítólag Lopez a magánéletében nem tartja jó dolognak és nem szeretné alkalmazni, ugyanis az énekesnő elárulta az interjúban, hogy a megjelent pletykákkal ellentétben nem terhes, és nem áll szándékában mesterséges megtermékenyítést igénybe venni ahhoz, hogy gyereke legyen. 

"Nagyon jól tudom, hogy milyen hírek jelennek meg a lapokban, de ezek egyáltalán nem igazak. Megtanultam kezelni ezeket a pletykákat, hiszen ezek együtt járnak a hírnévvel"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.