Ki van zárva, hogy a díva váljon!

Képek - Jennifer Lopez: Hagyják már abba!

Elege van a csinos latin énekesnőnek - Jennifer Lopez nem bírja már elviselni, hogy lépten-nyomon közelgő válásról beszélnek az emberek, szerinte ilyesmiről szó sincs!

Együtt a Golden Globe-on: Jennifer Lopez és Marc Anthony képgaléria

2009.01.16 10:25ma.hu

Az elmúlt hetekben szinte állandó téma volt, vajon mi történhetett Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony között?

A páros állítólag egyre gyakrabban járt egymás nélkül különféle partikra, rendezvényekre, s bizony egy idő után sokaknak feltűnt, hogy a jegygyűrűjüket sem viselik.

Jennifer és Marc boldognak tűntek a gálán

A furcsaság azonnal találgatásra adott okot. Ráadásul elterjed a pletyka arról is, hogy JLo kedvese szigorúan fogja a szép énekesnőt, már az is felbosszantja, ha a sztárt nélküle fotózzák le!

Ellenben ő egyedül jár szórakozni, és nem egyszer idegen nők társaságában látták - Marc Anthony a hírek szerint többször is italt küldetett hölgyeknek, akiket aztán az asztalához invitált.

Jennifer Lopez azonban mostanra oda jutott, hogy magából kikelve cáfolta a házassági válságáról szóló pletykákat az In Touch magazinban.

"Nem kell minden alkalommal, ha nincs rajtam a jegygyűrű, azt gondolni, hogy valami gond van köztünk Marc-kal! - hangoztatta. - Semmiféle válásról nincs szó, ahogyan nem volt korábban sem!"

A latin díva menedzsere és barátja, Benny Medina is megerősítette Jennifer kijelentését, szerinte a páros mindig is hosszútávra tervezte kapcsolatát.

Ezt egyébként alátámasztja az, hogy Lopez és Marc Anthony pár hónapja Las Vegas-ban újra kimondta egymásnak az igent hirtelen ötlettől vezérelve. Valójában 2005-ben házasodtak össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.