A díváéknál már tervben van a kistesó!

Jennifer Lopez újabb babára vágyik!

Jennifer Lopez úgy tűnik nem elégszik meg egy ikerpárral, és annyira kedvet kapott a babázáshoz, hogy kijelentette: határozottan lehetségesnek tartja, hogy a jövőben újabb gyermeket vállal be.

Jöhet is a harmadik baba- boldognak tűnnek! képgaléria

2009.03.19 15:45mellesleg

A sztár a napokban azt nyilatkozta, hogy férjével nem elégszenek meg a két picivel és újabb gyereket szeretnének vállalni. 

- „Egyértelműen szeretnék még gyermeket. Nem tudom, hogy meg van-e nekünk írva, de szeretnék.” – idézi őt a FemaleFirst.
 
Férje, Marc Anthony is nagyon szeretne még egy babát, és szinte az ikrek, a most 13 hónapos Max és Emme születése óta mondogatja ezt feleségének.

Az énekesnő azonban úgy vélte, előbb dolgozik még egy kicsit, de utána jöhet a következő Lopez-Anthony baba. Habár per pillanat a karrierjére koncentrál, J Lo beismeri, hogy sok minden megváltozott gyermekei születése óta. Munka közben folyton a picikre gondol. 

- „Bármit is csinálok, mindig az jár a fejemben – igyekeznem kell haza a babákhoz. Mikor mehetek már haza?”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.