Így fest a sztár West Side Story-ban!

Dögös képek! Így még nem láthatta Jennifer Lopez-t!

Jennifer Lopez egy dögös dívát alakít a West Side Story-ban! A sztár a Broadway színpadán látható Anita szerepében, az előadás különben az 1961-ben készült West Side Story filmet idézi.

Izgalmas képek JLO Broadway előadásáról! képgaléria

2009.03.18 15:45ma.hu

A 39 éves színésznő és énekes nagyon dögös és szexis arcát mutatja a képeken, és teljességgel átérzi az általa formált Anita szerepét, hisz ő is Bronx-ban nőtt fel.

Jenniferről és férjéről, Marc Anthony-ról különben időről-időre felröppennek a pletykák, hogy bajok vannak a magánéletükben és már nem lángol annyira a szerelem. 

Legutóbb nagy port kavart, amikor külön jelentek meg több rendezvényen is, ráadásul jegygyűrűjüket sem viselték. A férjről az a hír is járta, hogy idegen nőkkel szórakozik klubokban, míg Lopeztől elvárja, hogy minden lépéséről tudjon.
 
A házaspár azonban azt állítja, hogy minden a legnagyobb rendben, és boldogan nevelgetik ikreiket, állítólag Lopez apja miatt a szientológiai egyház elvei alapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.