Újabb sztárt kebelez be Tom Cruise egyháza?

Álcázni próbálta magát! Jennifer Lopez bujkálva távozott!

Úgy tűnik, nem elégszik meg a Cruise és a Travolta családdal a szci egyház, tovább terjeszkedne a hollywoodi sztárok világában. Bár eddig még nem állt a tagok közé, a központban sűrűn látni Jennifer Lopezt és Penelope Cruzt is!

Jennifer Lopez a csodás díva! Szülés után is tökéletes! képgaléria

2009.02.13 15:30ma.hu

Még január közepe táján bukott le először Jennifer Lopez az egyház Los Angeles-i központjánál. A központnál lesben álló lesifotósok egyike szúrta ki azt a fekete autót, amiben egy nő ült, aki nagyon álcázni szerette volna magát! 

Hatalmas táskájával próbálta takarni az arcát, ám a fotósok követték őket, és végül Jennifer Lopez és Marc Anthony házának garázsába gördült be az autó. - írja a Kiskegyed. 

Korábban kiderült, hogy Lopez apukája már jó ideje a szci egyház tagja, ráadásul Jen egyik legjobb barátnője, Leah Remini is aktív tagja a társaságnak. 

A pletykák szerint gyermekeinek születését is az egyház tisztítókúráinak köszönheti.
 
Ahogy azt már korábban írtuk, Jennifer korábban őszinteségi rohamot kapott és bevallotta, hogy sokat tanult édesapjától az egyház technikáiból és bizony, alkalmazza is a dolgot. 

Ráadásul azt sem bánná, hogy Max és Emme nagyobb korában szci iskolában okosodna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.