Ráfizettek a latin díva hátsójára!

Képek - Durva! Életéért küzd két nő Jennifer Lopez feneke miatt

Harcol az életéért az a két hölgy, akiknek Jennifer Lopez figyelemreméltó hátsó fele volt az álma - Plasztikai sebészük a jelek szerint nem volt elég hozzáértő ahhoz, hogy az áhított popsit megvalósítsa.

Jennifer Lopez és Wesley Snipes pikáns szexjelenetben! képgaléria

2009.02.12 12:15ma.hu - Fotó: jenniferlopez.com

Kis híján tragédia! Két harmincéves nő a fejébe vette, hogy olyan popóval szeretne feszíteni, mint amilyen a csinos popsijáról méltán híres Jennifer Lopez-é.

Felkerestek egy plasztikai sebészt, bizonyos Sharhonda Lindsay-t, aki azonban, úgy tűnik, nem állt a helyzet magaslatán. Andrea Lee és Zakiya Teagle nyilván nem sejtette, mekkora veszélybe kerül, amikor alávetette magát az injekciós kezelésnek.

JLo - az áhított popsi gazdája

Néhány órával a csaknem végzetes beavatkozás után már nagyon rosszul volt Andrea Lee, azonnal kórházba kellett vinni. A veséje állt le, valószínűleg az ipari szilikontól mérgezést kapott.

Zakiyának a belső szervei kezdték felmondani a szolgálatot. Még mindig kritikus az állapota - mindkettejüket egy floridai kórházban kezelik.

A hölgy, aki szakembernek adta ki magát, elmenekült - a Floridában levő Tampa rendőrsége a nyomában van.

A 32 éves nőről kiderítették, hogy egyáltalán nem tanult orvosnak, a lakásán végezte a műtéteket.

A két hölgyről - akiket majdnem megölt - több mint 300 fontot gombolt le az ál-sebész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.