Ez komolyan a latin díva?

Képek: Jennifer Lopez csaknem felismerhetetlen!

A mindig dögös latin sztár a minap kisebb zavart okozott egy New York-i partin - Nem biztos, hogy mindenki felismerte, hogy Jennifer Lopez-be botlott.

Nézze meg, hogy megváltozott Jennifer Lopez! képgaléria

2009.03.13 12:00ma.hu

Egészen megváltozott ugyanis a csinos énekesnő! A dögös, hosszú hajzuhatag helyett szigorúan összefogott, szögegyenes, fru-frus változatban látható JLo haja, amelyhez teljesen "szürke" öltözéket vett fel: kék dzsekit és lezser fekete nadrágot.

A régi Jennifer Lopez

A jelenlevőknek csak a más keretet kapott arcból sikerülhetett kikövetkeztetni, kivel állnak szemben...

Nem tudni, minek köszönhető a kissé meglepő változás - remélhetőleg nem újabb érzelmi vihar van készülőben az énekesnő családi háza táján.

Jenniferről és férjéről, Marc Anthony-ról időről-időre felröppennek a pletykák, miszerint nincs minden rendben a házasságukban. Legutóbb nagy port kavart, amikor külön jelentek meg több rendezvényen is, ráadásul jegygyűrűjüket sem viselték.

A férjről az a hír is járta, hogy idegen nőkkel szórakozik klubokban, míg Lopeztől elvárja, hogy minden lépéséről tudjon.

A páros azonban végül megálljt parancsolt a pletyka-áradatnak - s bizonyítandó, hogy minden rendben köztük, ezt egy nyilvánosan elcsattant csókkal is nyomatékosították.

Jennifer Lopez és Marc Anthony egyébként egy tündéri ikerpárt nevel, Emme-t és Max-ot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.