Új frizura és szexis külső jellemezte a sztárt!

Vadító! Nézze meg! Jennifer Lopez megmutatta új külsejét!

Úgy látszik az átváltozási láz az énekesnőt is elérte! Ugyanis Jennifer Lopez a héten egy impozáns vacsorán jelent meg férjével, Marc Anthonyval New Yorkban. A külseje pedig lenyűgöző volt, ám teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle!

Nézze meg Jennifer meghökkentő külseje! képgaléria

2009.04.02 19:15ma.hu
Lenyűgöző Jen új külseje!

Különben az elmúlt időszakban nem csak Lopez kinézetéről, hanem egy "lopási botrányról" is sokat írnak az lapok, hiszen az a hír röppent fel, miszerint Jennifer Lopez nem szolgáltatta vissza azokat a gyémánt ékszereket, amelyeket egy svájci milliárdostól kölcsönzött egy divatbemutatóra. 

A díva úgy gondolta, hogy az 50 ezer dollár értékű kollekció egyszerűen jár neki azért, mert személyével emelte a divatshow fényét. Az esten a hírességek, többek között Jennifer is Robert Mouawad svájci milliárdos kollekciójából kölcsönöztek gyémánt ékszereket, amelyeket az esemény utáni napon vissza is küldtek a mágnásnak. 

Jennifer Lopez azonban nem követte a példájukat, hanem úgy döntött, hogy inkább megtartja az 50 ezer dollár (12,5 millió forint) értékű gyémántokat. A sztár menedzsere állítólag telefonon jelentette be, hogy J. Lo nem szolgáltatja vissza az ékszereket.
 
Lopez menedzsere szerint a sztár jogosan tart igényt a gyémántokra, ugyanis ingyen emelte személyével barátja divatshow-jának fényét, cserébe a teljes ruha- és ékszerkollekció járna neki, mondta a menedzser. Az énekesnővel már máskor is előfordult, hogy megfeledkezett tartozásai kiegyenlítéséről. 

Egy New York-i limuzinkölcsönző például azt a 16 ezer dollárt szeretett volna behajtani rajta, amivel az autók bérléséért tartozott a cégnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.