Új filmet forgat a latin szépség!

Jennifer Lopez: Elegem van az anyaságból! Visszatérek!

Jennifer Lopez legújabb filmjét, a The Back-Up Plan-t a héten kezdte el reklámozni Los Angeles-ben. A film bemutatkozásakor a 39 éves anyuka elmondta, hogy kicsit besokallt az anyaszerep miatt otthon és alig várta, hogy újra kamerák elé álljon.

Jen egy smaragdzöld ruhában jelent meg! képgaléria

2009.05.14 19:37ma.hu

Jen filmbéli partnere Michael Watkins és Alex O'Loughlin lezsnek. A romantikus komédiában Lopez Zoe-t fogja alakítani, aki mesterséges megtermékenyítés által szeretne anya lenni.
 
Azonban találkozik Mr. Tökéletessel, Stan-nel (Alex) a megtermékenyítés napján. A pár elkezd randizgatni, de Zoe eltitkolja terhességét. Mikor felfedi titkát, Stan nem várt módon ragaszkodni kezd Zoe-hoz. 

De ahogy közeledik a gyermek születése, és Zoe küszöbön álló anyasága, túl nagy nyomás nehezedik a friss kapcsolatukra és végül elválnak útjaik. 'The Back-Up Plan' a CBS első saját filmje. 

A rendező Alan Poul lesz, aki a Sírhant Műveket is rendezte. A filmet májusban kezdik forgatni Los Angeles-ben és remélhetőleg 2010 januárjában kerül a mozikba.

Az anyaságról elég vegyesen nyilatkozik mostanában a sztár, hisz egyszer azt mondja, hogy elég volt és már a munkára koncentrálna, máskor pedig épp arról beszél, hogy talán még egy babát is bevállana…vajon mi lehet az igazság? 

Jen korábban azt is nyilatkozta, hogy férjével nem elégszenek meg a két picivel és újabb gyereket szeretnének vállalni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.