A Vasember 2 forgatásán ellenséges a hangulat!

Utálkozás! Gwyneth Paltrow és Scarlett Johansson ellenségeskednek!

A Vasember 2 című film forgatásán állítólag elviselhetetlen a hangulat Gwyneth Paltrow és Scarlett Johansson utálkozása miatt...a két színésznő között annyira feszült a hangulat, hogy a stáb tagjai egyre nehezebben viselik.

Gwyneth irigy a gyönyörű Scarlettre! képgaléria

2009.05.22 15:40ma.hu

A rossz viszony okozója állítólag Gwyneth volt, aki ellenségeskedésével indította el a lavinát. Sajnos Gwynnek több okból is tele van a hócipője Scarlettel. – írja a Newsamericanow. 

Egy stábtag nyilatkozata szerint a két sztár teljesen más stílussal és egyéniséggel bír, ezért nem tudnak egy hullámhosszra kerülni…így állandóan vitáznak.

Riválisok? Rémes a kapcsolatuk!

A stáb szerint Gwyneth-nek az is rosszul esik, hogy fiatalabb kolléganője szexi szerelést viselhet a forgatáson, és több dögös, fegyveres jelenete van, míg Paltrow saját bevallása szerint nem is kap pisztolyt a kezébe. A szexis Scarlett ráadásul a szerep kedvéért , ledobott 6 kilót, és a kúrát továbbra sem szakítja meg. 

Bár színésznő gyakran hangsúlyozta, hogy esze ágában sincs fogyózni, de a húszas évei derekán már neki is komolyan fontolóra kell vennie a lehetőségeit és a jövőbeni terveit. 

A szupervékony Gwyneth Paltrow diétáját a Vasember forgatására edzője, Tracy Anderson vezeti, az ő utasítását követve naponta gyúr, minden egyes izomcsoportot külön-külön, alaposan megdolgozva, a szénhidrátokat pedig teljesen száműzte az életéből

.Nincs tészta, sem kenyér, sem tej, de még ananászt és banánt sem eszik. Csirke, hal, kevés tojás, sovány sajt és zöldség - ez teszi ki a diétás étrendet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.