Nem látni együtt soha a párt!

Fotók - Tényleg válik? Gwyneth Paltrow gyermekeivel költözik

Talán nem véletlen, hogy hónapok óta nem jelenik meg együtt sehol sem a szép színésznő és a férje? Gwyneth Paltrow a legújabb hírek szerint két gyermekével átbútorozik Los Angeles-be.

Már csak emlék az egykori boldogság? képgaléria

2009.03.16 16:30ma.hu

Eddig sem mutatkoztak sokat együtt, de úgy hírlik, most hosszú hetekre elszakad egymástól Chris Martin, a Coldplay zenekar frontembere és neje, Gwyneth Paltrow.

Az ismert zenész az otthonuktól igencsak távol, Ázsiában, Új-Zélandon és Dubai-ban is megfordul majd együttesével, Gwyneth pedig Los Angeles-be költözik két gyermekükkel, Apple-el és Moses-szel, s hamarosan forgatni kezdi az Iron Man 2-őt.

Gwyneth és Chris: itt még teljes a boldogság

Arról, hogy a páros házassága már régóta hadilábon áll, nem először cikkeznek a lapok.

Nemigen jelenik már meg együtt sehol sem Chris és Gwyneth, sőt, állítólag nem is beszélnek egymásról.

Ráadásul, amikor legutóbb Martin épp otthon, Londonban tartózkodott, egy feketehajú hölgyeményt láttak a paparazzók kijönni a lakásból.

Mint kiderült, Natalie Imbruglia volt az, akivel a hírek szerint közös dalt készít a sztár.

Persze, hogy a munkán kívül mi került még szóba, vagy mi történt akkor este, azt senki sem tudja kettejükön kívül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.