Előkapta keblét a színésznő!

Pikáns fotók - Cicijét simogatta: Gwyneth nem egy ártatlanság!

Hoppá - Senki sem mondhatja, hogy a kétgyermekes színésznő nem bevállalós. Gwyneth Paltrow nem hagyja, hogy unalmasnak tartsák: még csupasz mellét is bevetette.

Hoppá! - Cicit villantott Gwyneth Paltrow filmjében képgaléria

2009.01.22 10:55ma.hu

Nem a meztelenkedés híve a szép színésznő, ám legújabb, Two Lowers  című filmjében meglepetés éri rajongóit: Gwyneth Paltrow kivillantja keblét!

Igaz, hogy a szőke sztár sosem takargatta gyönyörű alakját a kíváncsi tekintetek elől, hiszen az elegáns rendezvényeken igazán nőies ruhákban mutatkozik.

Habár nem mindig a legelőnyösebb darabban...Nemrég egy Miami-ban épült hotel megnyitóján olyan rövid és mélyen dekoltált ruha volt rajta, hogy kis híján lecsúszott róla a hófehér csoda.

Gwyneth sajnos már nem egyszer bebizonyította, nem mindig áll a helyzet magaslatán, ha az előnyös öltözék kiválasztásáról van szó.

Mosolygásra adott okot azzal a ruhával is, melyet történetesen éppen a Two Lowers premierjén viselt Londonban. A fehér ruha tökéletes lett volna, ha nincs rajta a leginkább hálószobába való pikáns alsóneműre emékeztető fekete kiegészítés - no és egy ormótlan cipő.

Olyan eset is akadt persze, amikor a sztár smink és mindenféle cicoma nélkül jelent meg egy jótékonysági rendezvényen. Hmm, talán ez sem a legjobb ötlet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.