Alig takarta valami a szőke színésznő melleit!

Gwyneth Paltrow majdnem cict villantott, de megúszta!

Rizikós volt Gwyneth Paltrow öltözéke egy miami hotel megnyitóján: bármelyik pillanatban bekövetkezhetett volna a cicivillantás. Ráadásul a szoknya hossza sem volt épp veszélytelen...merész öltözet Gwyneth!

Gwyneth Paltrow cicivillantást reckírozott! képgaléria

2008.11.17 19:51ma.hu
Majdnem kilógott a cici...fotó: dailymail

A Szerelmes Shakespeare Oscar-díjas színésznője szinte egy felül semmi ruhában jelent meg egy jeles eseményen. Míg a ruha kebel része olyan volt, mintha összement volna a mosásban, és minden pillanatban attól kellett tartani, hogy cicijei nyilvánosságot kapnak, addig a csípő része túl hangsúlyos volt, nagyon vastagítva egyébként vékony viselőjét. 

Emellett a cipője is egy számmal nagyobbnak tűnt a kelleténél, a bokáján lötyögött a pánt. Továbbá az általában csodálnivalón stílusos Gwyneth haján jól látszott, hogy ideje lenne már fodrászhoz menni!

Ennek ellenére a sztár nem érezte magát rosszul, bájosan csevegett barátnője, Madonna állítólagos új udvarlójával, a New York Yankees játékosával, Alex Rodriguezzel.

Az eseményen részt vett még Kate Hudson is, aki tökéletesés bájos volt, valamint ott volt még Paris Hilton is,a ki nagyon vékonyank tűnik…
 
Míg Gwynethnek nem igazán sikerült elbűvölnie a megjelenteket, addig Kate Hudson és babakék ruhája csodásan nézett ki, de Paris Hilton viszont annyira le van fogyva, hogy ruhája egyáltalán nem állt jól neki…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.