Bánatból döntött az olló mellett a sztár?

Gyászol, ezért vágatta le a haját Gwyneth Paltrow!

A sztárok néha azzal teremtenek divatot, hogy egész rövidre vágatják gyönyörű hajzuhatagukat. De vajon Gwyneth Paltrow is ezért döntött az olló mellett?

A színésznőnek jól állt a hosszú, szőke hajzuhatag! képgaléria

2008.10.06 11:00ma.hu
Még hosszú hajjal!

Gwyneth Paltrow a világhírű színésznő, hanem a Coldplay együttes frontemberének, Chris Martinnak a párja és sikeresebb mint valaha.
 
Együtt nevelgetik két gyermeküket, a négy éves Apple-t és a két esztendős Mosest, tehát a családi életében is teljes a harmónia.

Íme rövid hajjal a színésznő!

Gwyneth 2002-ben elveszítette szeretett édesapját, Bruce Paltrow-t. 

„Amikor apám meghalt, még nem vágattam le a hajam, mert nem akartam. Talán azért döntöttem így, mert apa még így látott” – nyilatkozta a színésznő a Daily Mail című brit napilapnak. 

„Majd egy napon, amikor épp egy forgatáson voltam, hirtelen kimondtam: „le kell vágatnom a hajam. Úgy érzem, ez csaknem olyan volt, mint a gyászfolyamat egy része. Valamit el kellett engednem” – árulta el a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.