Alaposan meglepődtek a sztáron...

Ciki fotók: Gwyneth Paltrow smink nélkül, slamposan!

A világsztárok többségét jóformán még álmukban sem lehet smink nélkül látni, nemhogy egy csillogó esti party-n! Nos, Gwyneth Paltrow a minap alaposan megdöbbentette egy rendezvény résztvevőit...

Furcsa! - Gwyneth Paltrow slamposan, smink nélkül képgaléria

2008.07.15 10:15ma.hu

A bájos Gwyneth Paltrow úgy tűnik, fittyet hányt az elvárásokra - a sikeres színésznőt ugyan szinte sosem látni túlsminkelve, megjelenése mindig visszafogott és természetes.

Most azonban még ezen is túlment - a New York-i The Hamptons-ban mindenféle kence nélkül jelent meg minap a sztár, arcán látható volt, hogy aznap este szemceruzát sem fogott a kezébe.

Így néz ki a színésznő egyébként...- Fotó: The Sun

Pedig az talán nem ártott volna Gwyneth-nek, hiszen világos bőre és haja miatt némi smink segíti hozzá, hogy arca hangsúlyosabb legyen.

Paltrow-t legutóbb akkor láthatták így, természetes valójában, amikor a 90-es évek elején még Brad Pitt-tel randizgatott. Meg is lett kritizálva, amiért nem érdekli, van-e rajta smink avagy sem.

Nem tudni, mi motiválta a színésznőt abban, hogy aznap este ennyirre visszafogott legyen - ráadásul egyedül érkezett, férje, Chris Martin nélkül és gyermekeit, Apple-t és Moses-t is otthon hagyta.

Sokakakat megdöbbentett a megjelenése, főleg, hogy még az öltözéket illetően sem éppen a legelegánsabbat választotta! Egyszerű fekete kisruhát viselt, rajta egy kardigánt, haja pedig (ami szintén hagyott kívánnivalót maga után...) lazán hátra volt fogva egy gumival.

Mindenesetre, akik a sztár legutóbbi mozijában, az Iron Man-ben látható, vadító karaktert próbálták volna felfedezni benne - nos, azt semmiképp sem találhatták...

Egy biztos, a színésznő szerzett egy emlékezetes estét a vendégeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.