A színésznő háromszoros anya lenne!

Gwyneth: jöhet a harmadik baba! - képek a színésznőről

Két gyermek nem elég a szépséges színésznőnek. Gwyneth Paltrow bevallotta: minden vágya, hogy egy harmadik babával gazdagítsa négytagú családját. Az ötlet férjének, Chris Martin-nak sincs ellenére.

Képek: szexi feketében a szinésznő! képgaléria

2008.06.05 15:55rtlbulvar.hu

Gwyneth a júliusi Harper's Bazaar magazinban vallott őszintén szándékáról. 

– Rá kell kényszerítenem magam még egyszer, hogy szüljek, mert két gyerek után tudom, hogy az eredmény kárpótol minden szenvedésért. Állandóan az motoszkál az agyamban, hogy megboldogult édesapám mennyire sajnálta, hogy csak két gyermeke született. Ő előtte is tisztelegni szeretnék azzal, hogy teljesítem az óhaját – mesélte a sztár. 

- Édesanyám nagyon jól viselte a terhességeit: élénk volt és gyönyörű. Én viszont mindkét alkalommal hányingerrel küszködtem – tette hozzá Gwyneth, aki emiatt az örökbefogadást sem tartja kizártnak. – Olyan szerencsések vagyunk, hogy módunkban áll jótékonykodni. Nagyon nagy szeretettel nevelnénk az adoptált babát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.